Telefon contact: +40 (0)230 211.115 / +40 (0)756.035.394
Bld. Sofia Vicoveanca, nr.17, Suceava, România Vezi pe hartă
Site-ul în limba Română English site
 

Dotări & recreere

SALA DE CONFERINŢE

Cu o capacitate de 200 locuri fixe în orice fel de aranjament (192 + 8 prezidiu), posibilitate de suplimentare până la 250 locuri; dotări: instalaţie de sonorizare cu microfoane cu şi fără fir, ecran proiecţie, flipchart, tablă magnetică, videoprojector, 2 LCD, posibilitate oferire Laptop, copiator, full Internet Wireless.

IMPERIUM GRANDIS RESTAURANT NUPTIAE

Restaurant Imperium cu o capacitate de 350 locuri, oferă clienţilor o locaţie impresionantă prin stil şi eleganţă.
Îmbinarea elementul modern cu rafinamentul stilului imperial roman, face ca restaurantul nostru să fie arbitrul elegantei în peisajul oraşului Suceava.

IMPERIUM MINOR RESTAURANT NUPTIAE

Puţin mai restrâns ca şi număr de locuri decât Imperium Grandis, restaurantul IMPERIUM MINOR NUPTIAE, care are o capacitate 200 locuri se “înrudeşte” cu Grandis prin stil şi eleganţă, oferind oaspeţilor săi posibilitatea organizării unui eveniment absolut de neuitat intr-un decor unic.

IMPERIUM LUNCH BAR

Elegantul nostru restaurant-bar cu o capacitate de 80 de locuri vă oferă un menu variat, făcându-vă să vă bucuraţi de secretele culinare bucovinene păstrate cu multă grijă de bucătarii noştri. Acesta este locul unde alături de o orchestra pe măsura vă vom încânta cu un brunch, o cină tradiţională în stil bucovinean sau vom organiza pentru dumneavoastră o masă festivă.

Shopping Art of IMPERIUM

Cu siguranţă veţi fi încântaţi de expoziţia cu tablouri unice sculptate manual din piatră naturală - calcar de Baschioi, de către artiştii noştrii. Amplasate în recepţia Hotelului, tablourile din lemn şi piatră naturală, pe care le puteţi achiziţiona la preţuri de excepţie, vă vor conduce într-o expresivă pagină de colecţie.

Destinaţii alese

Fiind amplasat într-un centru cultural, economic şi social de referinţă, hotelul nostru oferă oaspeților săi posibilitatea de a explora împrejurimile în compania ghizilor noştri experimentaţi. Astfel, la cerere Imperium Hotel organizează turul mănăstirilor Dragomirna – Humorului – Voroneţ – Putna – Suceviţa – Moldoviţa – Probota – Slatina – Sf. Ilie – Râşca, mare parte dintre acestea fiind deja parte a Patrimoniului UNESCO.

Limuzina LINCOLN

Pentru oaspeţii care doresc un plus de lux sau discreţie, transportul Hotel-Aeroport sau o plimbare aparte prin Suceava poate fi făcută cu limuzina hotelului, din care nu lipseste desigur sticla de sampanie și cea de whisky.

Rezervati acum

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Oaspeți de seamă

 • Felicitări pentru acest loc primitor și cald, unde m-am simțit ca acasă. Numai bine și sper să ne vedem cât mai des.
  Cu multă prețuire, Victor Ponta.
 • Cel mai elegant și nu în ultimul rând, cel mai ospitalier hotel din Suceava. Felicitări!
  Cătălin Botezatu
 • Un hotel cu adevarat "imperial", cu bun gust, rafinament si ospitalitate bucovineana.
  Mircea Geoana
 • Impresionantul Hotel Imperium. Eleganță, gust artistic, servicii impecabile.
  Cu drag, Radu Beligan
 • O atmosferă cu adevărat la înălțime aici la Imperium Hotel.
  Elena Basescu
 • Hotel Imperium - nota 20 pentru servicii și ospitalitate. Cu siguranță vom reveni.
  Voltaj